Koen Crucke in 'Sterren op de Dansvloer'!

dinsdag 29 januari 2008

Koen Crucke, de Vlaamse tenor en televisiepersoonlijkheid, zal de beentjes strekken in het derde seizoen van Sterren op de Dansvloer. Danspassen zijn Koen niet vreemd. Zo speelt hij tegenwoordig vaak mee in grote musicalproducties zoals "Beauty & the Beast" en "Assepoester".

N


aast Koen waren er al enkele namen van Sterren bekend: de populaire "Sara"-acteur Antony Arandia, ex-wielrenner Nico Mattan, tennispro Dominique Monami, presentatrice Elke Vanelderen en actrice Martine Jonckheere.

Dance-off
Nieuw dit jaar is dat het programma twee keer per week wordt uitgezonden en dat het format vernieuwd wordt. In een eerste uitzending dansen alle koppels waarna de vakjury punten toekent. Vervolgens mag de kijker zijn stem uitbrengen. Aan het einde van de uitzending wordt dan bekendgemaakt welke koppels het tegen elkaar moeten opnemen in een Dance-off.
In de tweede uitzending dansen de koppels opnieuw. De jury beslist welk koppel de dansvloer moet verlaten.

Het swingende entertainmentspektakel "Sterren op de Dansvloer" is een heuse kijkcijfertopper. Vorig jaar genoten week na week meer dan 1.000.000 Vlamingen van de dansende BV's.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers