Koen De Graeve, Laura Tesoro en Olga Leyers brengen 'Ja, Tarara' in 'Tien om te Zien'

dinsdag 26 februari 2019

'Ja, Tarara', de song die Koen De Graeve, Laura Tesoro en Olga Leyers samen brachten in aflevering 3 van 'Studio Tarara' komt nu ook uit als single.

Koen's personage Ricky Bolsens bracht het nummer in 'Tien om te Zien', het legendarische liedjesprogramma met Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Die leken geen haar verouderd toen ze Koen als Ricky Bolero moesten aankondigen in Studio Manhattan, want speciaal voor de opnamen is het decor van 'Tien om te Zien' heropgebouwd op de originele plek.


Laura Tesoro en OIga Leyers waren Ricky Bolero's achtergronddanseressen met opgestoken haar, brede schoudervullingen en typische pasjes uit de jaren '90. 'Ja, Tarara' is trouwens geschreven door Mario Goossens en David Poltrock, respectievelijk drummer en toetsenist bij Triggerfinger.

'Ja, Tarara' is verkrijgbaar via iTunes of te beluisteren via Spotify, Apple Music, YouTube Music en Deezer.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers