Koen Wauters draagt persoonlijke song voor zijn kinderen op aan Rode Neuzen Dag

vrijdag 18 oktober 2019

Het nieuwe Clouseau-album dat volgende maand uitkomt, wordt het meest persoonlijke dat ze ooit hebben uitgebracht, zeggen Koen en Kris Wauters.

Eén van de nieuwe nummers is een liedje dat Koen speciaal voor zijn twee kinderen heeft gezongen, Heel Mijn Hart. Met dit lied wilde hij zijn onvoorwaardelijke liefde en niet aflatende steun voor hen uitdrukken.


Omdat hij die boodschap niet alleen wil overbrengen aan zijn kinderen, maar aan alle jongeren, vertelde Koen vandaag in primeur bij Qmusic dat hij heel Mijn Hart wil opdragen aan Rode Neuzen Dag. De vierde editie van Rode Neuzen Dag zet zich dit jaar immers in om alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken, onder het motto #generationstronger.

Koen Wauters: 'Kinderen hebben, maakt je kwetsbaar. Als ouder wil je er voor zorgen dat ze door het leven dansen, terwijl je weet dat het absoluut geen evidente tijden zijn om op te groeien. Heel Mijn Hart is voor mij een heel persoonlijke boodschap aan Zita en Nono, maar ik denk dat het liedje herkenbaar is voor heel veel ouders. Net zoals velen onder hen hoop ik dat ze bestand zijn tegen alle druk. Ik wil ze voldoende wapenen zodat ze blijven geloven in zichzelf en dat ze ook kunnen doorgaan als het moeilijker wordt. En laat dat nu net ook de missie van Rode Neuzen Dag zijn. Ik roep bij deze alle ouders op om hun kinderen ook nog eens stevig vastpakken als ze Heel Mijn Hart op de radio horen.'

Heel Mijn Hart wordt Rode Neuzen-song
Koen kondigde ook aan dat er binnenkort een speciale versie voor Rode Neuzen Dag komt.

Koen: 'Vanaf de eerste keer dat ik het lied hoorde, dacht ik aan Rode Neuzen Dag. De thematiek is één op één dezelfde. Maar dan moest er wel een speciale versie komen, dus ik heb gevraagd aan de andere ambassadeurs die kunnen zingen om me daarbij te helpen – sorry, Sam 😊 -. Samen met Nathalie Meskens, Niels Destadsbader, Sean Dhondt en Jonas Van Geel gaan we het lied opnieuw inzingen om er het Rode Neuzen Dag-campagnelied van te maken.'

Iedereen kan Rode Neuzen Dag steunen door een actie te doen, een goodie of dit lied te kopen https://www.rodeneuzendag.be/start-een-actie. De opbrengst van de Rode Neuzen Dag-versie van Heel Mijn Hart gaat volledig naar Rode Neuzen Dag.

De live versie van de Clouseau song kan je beluisteren via www.qmusic.be.

Songtekst HEEL MIJN HART

Als de zon niet langer schijnt in je bestaan
Kijk dan naar mij
Ik zal er zijn
Als je verloren loopt in een uitzichtloos verhaal
Kijk dan naar mij
Ik zal er zijn

Met alles wat ik heb
Met alles wat ik kan
Ik zal er altijd voor je staan
Met alles wat ik doe
Met alles wat ik zeg
Zodat je niet alleen bent onderweg

Met heel mijn hart
En dat zal altijd zo blijven
Met heel mijn hart
Het slaat alleen voor jou
Geef je hand
Ik zal je leiden
Met al de liefde die ik in me heb
Met heel mijn hart

Als het leven geen van zijn beloftes houdt
Kijk dan naar mij
Ik zal er zijn
Als je niet meer weet wie je nog vertrouwt
Kijk dan naar mij
Ik zal er zijn

Met alles wat ik doe
Met alles wat ik zeg
Zodat je niet alleen bent onderweg

Met heel mijn hart
En dat zal altijd zo blijven
Met heel mijn hart
Het slaat alleen voor jou
Geef je hand
Ik zal je leiden
Met al de liefde die ik in me heb

Ooit was ik net zo jong als jij
En net zo bang, net zo bang
Ooit duurde de koude nacht voor mij
Net zo lang, net zo lang

Ik weet wat je nu denkt
Ik weet wat je nu voelt
Ik ben dezelfde weg gegaan

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers