Koen Wauters niet op 'Gala van de Gouden K's'

zaterdag 25 januari 2020

Geen Koen Wauters op het jaarlijkse 'Gala van de Gouden K's' van Ketnet. De zanger-presentator kiest na de aankondiging van zijn scheiding voor de luwte en zal niet aanwezig zijn.

Het nieuws van de breuk tussen Koen Wauters en Valerie De Booser sloeg vorig weekend in als een bom. Vele fans hadden dit niet zien aankomen.

Koen zou dit weekend tijdens het 'Gala van de Gouden K's' samen met Tom Waes een award uitreiken. Ketnet bevestigt in Het Nieuwsblad dat de frontman van Clouseau niet meer op de gastenlijst staat. Dochter Zita zal wel aanwezig zijn. Zij maakt immers zelf kans op de award van 'Coolste Chick van het jaar' en presenteert de Rode Loper-show.


De live-show zaterdag is te volgen om 19.00 uur op Ketnet, de Ketnet-app of Ketnet.be. De show wordt nogmaals integraal uitgezonden op Ketnet op zondag 26 januari, om 8.30 uur en om 18.30 uur. De 'Rode Loper-show' met Zita Wauters is vanaf 18.00 uur live in de Ketnet-app en op Ketnet.be te volgen en vanaf 18.45 uur op Ketnet.
Ontdek HIER alle genomineerden!


Lees ook:
Grote namen op 'Het Gala van de Gouden K's' in uitverkocht Sportpaleis

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers