Kom lachen met 'De Kotmadam' - OPROEP

maandag 11 maart 2019

Jeanne, Jef en de studenten hebben dertien gloednieuwe en super grappige afleveringen opgenomen. Wat nog ontbreekt is de lach van het publiek. Daarvoor rekenen ze op jou!

Kom op zondag 24 maart naar Lier en geniet in avant-première van deze nieuwe afleveringen. Je lach wordt opgenomen en later onder de beelden gemonteerd. Inkom is gratis.


Om je in de juiste stemming te brengen zullen de acteurs aanwezig zijn. Tussen de sessies is er ruim tijd voor een foto, handtekening of babbel. Katrien Devos en haar collega's zijn er die dag helemaal voor hun fans!

De lachopnames vinden plaats in het Sb-Theater, Predikherenlaan 53 te Lier. Parkeren kan je op de nabijgelegen parking KTA-Spui (Koninklijk Technisch Atheneum).

Er zijn 4 opnamesessies: 11.00 – 14.00 – 17.00 – 20.00 uur

Ben je geïnteresseerd en ouder dan twaalf jaar, bel dan snel naar 013-32 21 12 (kantooruren) of mail naar info@rvproductions.be (reserveren is verplicht).

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers