Kom naar de VTMKZOOM Speelgoedfabriek!

woensdag 19 oktober 2016

Om de herfstvakantie nog leuker te maken, opent de VTMKZOOM Speelgoedfabriek voor de derde keer zijn deuren. Van vrijdag 4 november tot zondag 6 november kunnen de kinderen zich uitleven in dit speelgoedparadijs.

De fabriek, die gelegen is in Hal 3 van Flanders Expo in Gent, is dit jaar extra groot met 4000m² vol spiksplinternieuw speelgoed voor groot en klein. Daarnaast staan er tal van attracties, optredens en zelfs workshops op het programma. Ook de ouders worden niet vergeten. Zij kunnen even uitrusten in de ouderhoek om iets te eten en te drinken terwijl de kinderen zich amuseren.


Het beloven speelse dagen vol leuke verrassingen te worden. BEBAT organiseert bijvoorbeeld een actie: wie minstens 10 lege batterijen meebrengt, maakt kans op een gezinsticket voor het eerstvolgende K3-concert in Vlaanderen!

Kijk je er al naar uit? Schrijf je dan nu in voor vier uur gratis speelplezier!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers