Koppel vroeger naar huis op 'Temptation Island'

dinsdag 3 maart 2020

Volgens een Instagram-account dat het reilen en zeilen van 'Temptation Island' ieder seizoen op de voet volgt, is er dit jaar een koppel vroeger naar huis gestuurd. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Het zou gaan om Gianni en Melissa. Volgens de Instagram-account Team Tempa worden zij vervangen door Zach en Simone. Melissa en Gianni zouden elk een gsm meegesmokkeld hebben naar hun resort om zo toch contact te kunnen blijven houden met elkaar. En dat is tegen de regels van de ultieme relatietest. De makers namen na de ontdekking van het bedrog dan ook de beslissing om het paar naar huis te sturen en hen te vervangen.


LEES OOK: 'Dit seizoen van 'Temptation Island' wordt echt gewoon chaos!'

Wanneer en hoe dit drama zich effectief afspeelt, is nog niet bekend. Het wordt afwachten hoe 'Temptation Island' dit jaar verder evolueert én wanneer het koppel naar huis moet. Want dát het echt gebeurt, is inmiddels her en der 'officieel' bevestigd.

Bron: nieuwsblad.be - eigen bericht


Lees ook:
'Dit seizoen van 'Temptation Island' wordt echt gewoon chaos!'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers