Kristof Demasure opnieuw woordvoerder VT4 en VIJFtv

donderdag 12 januari 2012

Programmadirecteur Liesbet Vrieleman stelt Kristof Demasure aan als woordvoerder van SBS Belgium. Demasure wordt vanaf 24 januari verantwoordelijk voor de programmacommunicatiestrategie van VT4 en VIJFtv. Bij SBS Belgium was Demasure vanaf 2005 woordvoerder, sinds 2011 was hij algemeen hoofdredacteur nieuws en sport.

Kristof Demasure: 'De ambitieuze plannen van SBS Belgium starten reeds dit voorjaar met de sterke voorjaarsschema's van VT4 en VIJFtv. Net daarom ga ik nu graag in op de vraag van Liesbet om samen met het vertrouwde dynamische persteam vanaf 24 januari de nieuwe Vlaamse VIJFtv-programma's en een nog groter aantal nieuwe VT4-programma's te communiceren. Intussen bouw ik maar al te graag mee aan het nieuwe VT4 dat in de steigers staat.'


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers