Kritiek op 'Dancing with the Stars'

dinsdag 15 oktober 2019

Op sociale media uiten kijkers hun kritiek op het zondagavondprogramma 'Dancing with the Stars' op VIER. Velen onder hen zijn het niet eens met de uitslag en vermoeden dat de show doorgestoken kaart is. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Veel kijkers hadden niet gerekend op de vroegtijdige exit van Evy Gruyaert en maakten dat ook duidelijk op de sociale media. Het Nederlandse jurylid Jan Kooijman reageert nu op de heisa. Hij heeft naar eigen zeggen veel berichten gekregen van Vlamingen die zich afvragen of de exit van de BV's wel terecht is. 'De jury is voor de helft verantwoordelijk voor de punten, het stemmende publiek voor de andere helft', laat hij weten via Instagram.

Toch vinden veel kijkers dat met name Viktor Verhulst (zoon van presentator Gert Verhulst) bevooroordeeld wordt. Hetzelfde geldt voor Christoff, vinden ze. Beide deelnemers hebben het voordeel dat ze veel fans hebben en dat is niet eerlijk tegenover de andere kandidaten.
'Onze punten zeggen niets over hoe leuk wij de BV's persoonlijk vinden. Anders zouden ze allemaal week na week een tien krijgen. Als fan van Madonna weet ik dat ze soms ook vals zingt, maar toch blijf ik fan. Dat is nu eenmaal het format', gaat Kooijman verder.
'Alle deelnemers zorgen voor een mooie show, en dat de show mooi is, staat als een paal boven water', besluit Jan Kooijman.


Bron: Het Laatste Nieuws

#VIER

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers