Legendarisch personage stapt uit 'Grey's Anatomy'

zondag 12 januari 2020

Justin Chambers, die al vijftien jaar dokter Alex Karev speelt in de populaire ziekenhuisserie 'Grey's Anatomy', verlaat de reeks. Dat lezen we in Het Nieuwsblad.

In het huidige, zestiende seizoen is Chambers niet meer te zien. De laatste aflevering met dokter Alex Karev werd immers uitgezonden op 14 november.
'Ik word 50 en vind het tijd om mijn vleugels uit te slaan', laat Justin Chambers weten aan Deadline. 'Er bestaat geen perfect moment om afscheid te nemen van een serie en personage die zoveel voor me betekend hebben', gaat hij verder. 'Maar ik wil nieuwe uitdagingen zoeken. Ik word 50 jaar oud en mijn vrouw en vijf kinderen steunen me. Ik vind het dus het juiste moment om te stoppen met 'Grey's Anatomy'. Ik wil iedereen bedanken voor de voorbije vijftien jaar. Het was buitengewoon', besluit Chambers.

Bron: Het Nieuwsblad


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers