#LikeMe zet uitverkochte Lotto Arena op stelten

maandag 8 april 2019
Foto: Ketnet/VRT - © Kris Van de Sande 2019

Zondag ging het dak van de Lotto Arena er bijna af. Meer dan 10.000 Ketnetters en hun ouders genoten er van twee optredens van #LikeMe.

In de spectaculaire show vol muziek en dans volgden de Nederlandstalige hits zich in sneltempo op. Het publiek zong luidkeels mee met klassiekers als 'Ik wil je' van de Kreuners, 'Het is weer voorbij die mooie zomer' van Gerard Cox en 'Porselein' van Yasmine. Als kers op de taart kregen de vijf jongeren uit handen van Ketnet-wrapper Charlotte Leyssen een Gouden Plaat. Op amper drie weken tijd verkocht de Ketnet-sensatie meer dan 10.000 stuks van hun eerste dubbel-cd.

'Zoveel mensen samen de muziek van #LikeMe horen zingen, dat geeft echt kippenvel. Het voelde zo onwerkelijk aan om op dat podium te staan en al die blije gezichten te zien. En dan als kers op de taart nog een gouden plaat krijgen ook... Dit vergeten we nooit meer!', aldus Pommelien, Maksim, Camille, Joey en Francisco.

Ook de ervaren rotten in het vak Hugo Sigal en Janine Bischops zongen uit volle borst voor een bomvolle Lotto Arena. Hugo Sigal bracht zijn versie van 'Uit m'n bol' van André Hazes en Janine bracht twee ontroerende versies van 'Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben' van Joost Nuissl en 'De lichtjes van de Schelde' van Bobbejaan Schoepen.

'Uit m'n bol! Heerlijk om voor zo’n enthousiast jong publiek te mogen werken! Nicole en ik hadden al wel een paar optredens in de Lotto Arena gedaan voor een volwassen publiek, maar dit was toch nog iets anders. De mix van jonge mensen met hun ouders en grootouders was gewoon fantastisch! De jeugd die al die oude Nederlandstalige liedjes meezingen …kippenvel', vertelt Hugo Sigal.

'Wat was dat tof zeg! Nog nog nog van dat!', Janine Bischops.

Nog zondag werd de laatste aflevering uitgezonden van het eerste seizoen van #LikeMe. In de dertiende aflevering zaten bewerkingen van de nummers 'Mooi weer vandaag' van Bart Kaell en 'Lichtjes van de Schelde' van Bobbejaan Schoepen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers