'Lili en Marleen' vanaf zondag terug op VTM

zaterdag 31 augustus 2019

Voor de fans van 'Lili en Marleen' was het deze zomer genieten. Ondertussen is 'Familie' terug en moeten ze hun favoriete sitcom al een week missen. Maar niet getreurd, VTM pikt de draad zondag weer op.

Veel mensen hebben deze zomer genoten van 'Lili en Marleen'. Nu 'Familie' terug is van vakantie zijn de dagelijkse herhamingen gestopt, maar vanaf zondag zijn de Antwerpse publiekslievelingen terug. In een wekelijkse frequentie.


Zondag 1 september: Mister X
Rikki heeft groot nieuws. Hij heeft niet alleen werk, maar ook is de Lichttoren uitgekozen als locatie voor een speelfilm van een grote Duitse productiemaatschappij. Er zullen bovendien ter plaatse figuranten gerekruteerd worden. Dit laatste klinkt als muziek in de oren van Jef. Een sprekende rol is wel het minste waarop hij recht heeft. Vicky vindt dat Rikki eindelijk eens volwassen moet worden en een 'echte' job moet zoeken.

'Lili en Marleen', zondag 1 september om 19.55 uur op VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers