Lisbeth Imbo werkt aan docureeks voor Canvas

maandag 5 september 2016

Lisbeth Imbo, tot april nog hoodredactrice van De Morgen, is voor productiehuis Borgerhoff & Lamberigts bezig aan een nieuwe docureeks. Ze neemt hiervoor zelf de rol van interviewer op zich.

Lisbeth Imbo stopte in april als hoofdredactrice van De Morgen om nieuwe wegen te gaan bewandelen. En die wegen hebben nu geleid naar Borgerhoff & Lamberigts. Bij dat bedrijf werkt ze aan een docureeks voor Canvas. Het wordt een serie over ondernemers. Imbo wil de andere kant van het ondernemerschap laten zien. Ze is eindredactrice van het programma en ze zal ook alle interviews voor haar rekening nemen.


Voor haar carrière bij De Morgen werkte Imbo jarenlang voor de VRT. Ze begon bij het Radio 1-programma 'De Ochtend' en presenteerde daarna zowel 'Login' als 'Terzake' op Canvas.

Bron: demorgen.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers