Lora moet 'Idool 2011' verlaten

zaterdag 9 april 2011

Het heeft niet mogen zijn voor Lora. De enige Limburgse finaliste van 'Idool 2011' moet het programma verlaten. Samen met Devon en, verrassend, Kevin haalde ze de minste stemmen van SMS-end Vlaanderen binnen. Lora bracht een eigen versie van Gnarls Barkley's 'Crazy' en dat kon de Vlaming duidelijk niet smaken.

Lora stond elke week al in de gevarenzone. Het moest er uiteindelijk dan toch eens van komen. Nochtans riep special guest Marco Borsato op om Lora eindelijk eens uit die gevarenzone te tillen. Maar het werd dus een totaal debacle voor de Limburgse.

Volgende week nemen de 'Idool'-kandidaten het tegen elkaar op in een liefdesuitzending. Jij kunt je stem nu al laten gelden in onze eigen TV-Visie poll. Wie denk jij dat 'Idool 2011' zal winnen? Vorige week won Kristof hier alvast onze poll. Benieuwd wie deze week met de TV-Visie-bloemen naar huis gaat. Klik hier om te stemmen.


Herbekijk de liveshow van 'Idool'

DOSSIER: Idool 2011

volledig dossier
idool2011

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers