Lotte Vanwezemael en twee andere nieuwe experten in 'Blind Getrouwd'

donderdag 31 oktober 2019

Woensdagavond had host Davy Parmentier psychologe en seksuologe Lotte Vanwezemael (27), recent ook te zien in 'De Slimste Mens ter Wereld', te gast in 'Wat een Dag'. En Lotte vertelde leuk nieuws: zij werkte de voorbije maanden als één van de nieuwe experten mee aan het vijfde seizoen van 'Blind Getrouwd'.

Lotte Vanwezemael is bachelor in psychologie, master klinische psychologie en seksuologie en doet momenteel een postgraduaat forensische psychodiagnostiek en counseling. Lotte werkt als psycholoog en seksuoloog bij Stemina, en doet individuele en groepsbegeleiding in het CAW Hasselt.


Samen met vier andere experten dook Lotte in de meer dan 3000 inschrijvingen. De Deense professor Gert Martin Hald deed de prematching door de kandidaten te onderwerpen aan een uitvoerig kwantitatief onderzoek. Daarna verdiepten naast Lotte Vanwezemael en klinisch seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck (reeds aanwezig in seizoen 3 en 4), ook twee andere nieuwe experten zich in de profielen.

Klinisch seksuoloog, relatie- en psychotherapeut Filip Geelen (36) en klinisch psycholoog en relatietherapeut Sarah Hertens (44) vervolledigen het expertenteam. Margo Van Landeghem en Sybille Vanweehaeghe zullen niet meer te zien zijn in de nieuwe reeks.

Lotte Vanwezemael: 'Ik ben ontzettend verheugd mee aan boord te zijn van het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd'. We zijn beginnen draaien deze zomer en de opnames zijn nog volop aan de gang. Laat ons zeggen dat ik mijn bezigheid dus heb, aangezien ik uiteraard ook nog in mijn praktijk cliënten begeleid. Onze job als experten in 'Blind Getrouwd' is deels achter de rug: de intensieve matchmaking is gebeurd enkele maanden geleden. Ondertussen kennen de deelnemers mekaar nog maar net, dus ik wacht mee in spanning af hoe ze het verdere traject zullen afleggen samen.'

blindgetrouwd

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers