Luistercijfers: Qmusic grootste radiozender bij Vlamingen tussen 18 en 54 jaar

woensdag 12 december 2018

Qmusic was opnieuw de meest beluisterde radiozender door Vlamingen tussen 18 en 54 jaar (18,3% marktaandeel). Dat blijkt uit de nieuwe CIM-luistercijfers die vandaag zijn bekendgemaakt van de periode van 1 juli tot en met 31 oktober 2018.

Bij het brede publiek (12+) blijft Qmusic de tweede grootste zender met 12,4% marktaandeel. Joe haalt 8,2% marktaandeel bij het algemene publiek (12+).


An Caers, directeur radio: 'Het is heel fijn om te zien dat Qmusic bevestigt als grootste radiozender bij Vlamingen tussen 18 en 54 jaar. Naast wat we on air doen bij Qmusic zoals de Top 500 van de Zeroes volgende week, blijven we volop investeren in digitale initiatieven zoals onze dagelijkse online live quiz Qwistet. Bij Joe verhuizen we onze radiostudio naar het Joe Christmas House in Antwerpen en kan ook iedereen zich online laten onderdompelen in de kerstsfeer met het digitale kanaal Joe Christmas.'

De Top 500 van de Zeroes start volgende week maandag 17 december bij Qmusic en overloopt de 500 beste nummers uit de jaren ‘00. Joe opent nu vrijdag 14 december de deuren van het Joe Christmas House in Antwerpen om er elke dag live radio te maken.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers