'Luxe TV' nieuw in het aanbod van TV Vlaanderen

zondag 14 januari 2007

Voor levensgenieters die graag op de hoogte zijn van de laatste en meest luxueuze trends, is er vanaf nu 24 uur per dag, 7 dagen op 7 LUXE TV. Deze zender brengt de "do's en don'ts" van de jetset bij je thuis en schenkt aandacht aan immobilia, interieurdesign, sport, hotels en gastronomie.

O


ok de lifestyle van de allerrijksten wordt onder de aandacht gebracht met beauty tips, accessoires en mode trends. Ook kom je te weten met welke auto en jacht je moet rijden/varen om bij de top te horen. Dit gebracht vanuit de mooiste glamoursteden op de aarde zoals Parijs, New York, Shanghai, Londen, Milaan, Dubai, Geneve…en vele anderen!

Stem dus snel af op kanaal 86* bij TV VLAANDEREN
 
LUXE TV vindt je op kanaal 86 wanneer je een goedgekeurde ontvanger voor TV VLAANDEREN ontvangst thuis hebt. De audio kan je instellen in het Engels, Frans en Duits. LUXE TV is het enige kanaal in de wereld dat volledig gewijd is aan luxe. Voor meer informatie surf je digitaal naar www.luxe.tv

Om deze zender te ontvangen, dienen TV VLAANDEREN abonnees hun zenderlijst opnieuw in te laden.

Bron : TV Vlaanderen
http://www.tv-vlaanderen.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers