Lynn Van Royen wordt 'De Luizenmoeder'

woensdag 20 juni 2018
Foto:VTM - © MEDIALAAN 2015

Lynn Van Royen - gisteren nog bekroond als Beste Actrice op Monte-Carlo Television Festival - gaat de hoofdrol spelen in 'De Luizenmoeder', een nieuwe comedy bij VTM gebaseerd op de gelijknamige succesreeks uit Nederland.

Andere belangrijke rollen zijn voor Els Dottermans, zij speelt de Vlaamse versie van juffrouw Ank, en Tom Audenaert als de schooldirecteur.

'De Luizenmoeder' is sinds begin dit jaar te zien bij onze Noorderburen en is daar een enorm succes. De serie breekt alle kijkcijferrecords en heeft niks dan lovende kritieken. 'De Luizenmoeder' speelt zich af in één van de meest herkenbare arena’s: de wereld van de basisschool. Want iedereen is ooit wel naar school geweest, heeft nu kinderen op school of zit nog altijd op die schoolbanken. De serie is een satire op het gedrag van ouders, schoolpersoneel en de kinderen. De school is een afspiegeling van de hedendaagse wereld, met eigen schoolpleinregels, parkeerbeheer, hangouders, tienminutengesprekken, klassenapp-groepjes en ... luizenmoeders.

De opnamen voor 'De Luizenmoeder' beginnen deze zomer. De uitzenddatum zal later worden bekend gemaakt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers