Maak het mee: de eerste anne familiedag in Bobbejaanland

donderdag 19 augustus 2010

Zondag 22 augustus lanceert anne een gloednieuw muziekinitiatief. Voor de allereerste keer is er de anne familiedag in Bobbejaanland in Lichtaart. De aanwezige artiestenlijst is indrukwekkend. TV-Visie geeft alvast een overzicht van de artiesten die zeker op post zullen zijn voor dit unieke evenement.

Belle Perez, Trisha, Roxanne, Wendy Van Wanten, Nathalie Tané, Ignace & Yuri, Jo Vally, Bart Kaëll, De Romeo’s, Brahim, Swoop, The Sunsets (met Annelies), TatYana Storm, Get Ready!, Garry Hagger, Mieke, Jimmy Frey, Luc Steeno, Axeela, Laura Lynn, Lisa Del Bo, Mathieu & Guillaume, Willy Sommers, Lester & Abdou, Patrick & Carina, 2Fabiola, Lindsay, Andrei Lugovski, Erik & Sanne, Sandrine en onze Eurosongtrots Tom Dice!

Wie dus 22 augustus naar het plezantste land afzakt, kan van 10u tot 18u genieten een dag pretparkplezier én van een heleboel artiesten die langs komen voor akoestische mini-concerten. Nog nooit hoorde je de stem van jouw favoriet van zo dichtbij en kon je hem/haar tijdens signeersessies zo makkelijk een handtekening vragen. Alle artiesten maken ruim de tijd voor een babbeltje en gaan met de fans op de foto.

anne zorgt er samen met Bobbejaanland ook voor dat de toegangsprijs héél  portemonneevriendelijk wordt. Wie vóór zondag tickets reserveert op anne.be krijgt maar liefst 50% korting op de normale toegangsprijs. Een ticket kost dan slechts € 15.50 ipv € 31.
Een echt familie-initiatief dus!

PS: Het recentste weerbericht zegt ons dat het zondag 28° graden wordt. De  eerste editie van de anne familiedag wordt dus een zonovergoten dag om niet snel te vergeten!


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers