Maak kennis met Debsy uit 'Influencers' - VIDEO

vrijdag 6 maart 2020

Iedereen kan influencer worden! Dat geldt zeker voor Deborah, of beter Debsy, een nogal rozig meisje dat nog steeds bij haar stinkend rijke ouders woont. Vanaf zondag meer op VIER. Check alvast de preview.

Men zou kunnen zeggen dat Debsy een tikkeltje verwend is. Ze heeft maar een bijzonder doel in haar leven: ze wil, moét en zàl een succesvolle influencer worden. Ze wordt hierbij geholpen door haar vriendin aka slaafje Nathalie, die eigenlijk al de lastige klusjes moet opknappen. Debsy heeft helaas nauwelijks volgers, enfin, ze heeft 50.021 volgers, maar die 50.000 Indische followers die haar papa heeft gekocht tellen niet echt mee.

Debsy heeft heel haar leven in een gouden cocon gewoond waardoor ze bijzonder weinig voeling heeft met de échte wereld. Haar pogingen om een happy en boeiend leven te simuleren zijn daardoor zo aandoenlijk dat het hilarisch wordt. En ook haar “inspirational quotes” getuigen niet echt van een groots wereldinzicht.

'Influencers', vanaf zondag 8 maart meteen na 'De Mol' op VIER én vanaf dan ook integraal op Telenet Play.

Maak kennis met Debsy!




Lees ook:
Ya Bae Debsy uit 'Influencers' lanceert eerste single 'Pony' (VIDEO)
Maak kennis met de bomma uit 'Influencers' - VIDEO
Bart De Pauw keert terug op zondagavond

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers