Marjan Duchesne kiest voor De Entertainment Groep

maandag 8 januari 2007

Presentatrice Marjan Duchesne (o.a. VT4, Ring TV, Kanaal Z) zit vanaf vandaag onder dak bij De Entertainment Groep. Dat bedrijf zal met onmiddellijke ingang het management verzorgen van dit veelzijdige schermgezicht.

H


enk Vermeulen, algemeen directeur: 'Marjan Duchesne is een veelzijdige dame met een pak media-ervaring die ze opdeed bij onder andere VT4. Die ervaring diept ze momenteel verder uit als nieuwsanchor en schermmedewerkster bij enkele regionale zenders. Marjan staat voor intelligentie, elegantie en eigenzinnigheid. En zo iemand willen we graag helpen die talenten verder te ontwikkelen en te kanaliseren.'

Marjan Duchesne studeerde vertaler-tolk en combineert dit beroep nog steeds met een mediacarrière. Zij begon als presentatrice bij VT4. Later werd zij nieuwsanchor bij de regionale zender Ring TV, presenteerde een economisch magazine op Kanaal Z én het nieuws op de Oost-Vlaamse zender AVS. Tijdens de zomermaanden is Marjan het gezicht van 'Tendens', een toeristisch zomermagazine op WTV-Focus.

Marjan Duchesne: 'Ik geloof absoluut in de ervaring van de medewerkers van dit productiehuis. Met hun kennis van het medialandschap en het vertrouwen dat ze in mij hebben, hoop ik dat we samen deuren kunnen openen.'

Persbericht De Entertainment Groep
Meer artikels over Live Entertainment

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers