Martine Jonckheere in 'Sterren op de Dansvloer'

woensdag 23 januari 2008

Na het eerste rijtje sterren voor het derde seizoen van de VTM-show 'Sterren op de Dansvloer' geraken nu ook de andere namen druppelsgewijs bekend. 'Familie'-actrice Martine Jonckheere is de vijfde ster die Dina Tersago of Pieter Loridon wil opvolgen.

De 5

1-jarige actrice heeft naar eigen zeggen lang getwijfeld of ze wel wou deelnemen. Martine Jonckheere, voor de VTM-kijker bekend als Marie-Rose uit 'Familie' is immers nog steeds herstellende van borstkanker. In juni 2006 werd de verschrikkelijke ziekte bij haar vastgesteld.

'Mocht ik wat jonger zijn, dan had ik direct ja gezegd. Nu heb ik er toch over moeten nadenken', aldus Martine Jonckheere in de krant Het Laatste Nieuws. 'Ik heb ook een zware periode achter de rug, maar ik heb het fiat van de dokter gekregen'.

De typische glitterjurken van 'Sterren op de Dansvloer' kunnen nog wel voor problemen zorgen. Na de amputatie van haar borst koos Martine om geen borstcorrectie te ondergaan. De actrice kan dan ook geen jurken met een diepe decolleté of diepe uitsnijding op de rug dragen.

Martine Jonckheere is tevreden over haar deelname. 'Ze hebben mij gevraagd en toegegeven: dat streelt mijn ijdelheid, want zo laten ze verstaan dat ik er toch nog altijd bij hoor'.

Bron: HLN

LEES OOK: Eerste namen 'Sterren op de Dansvloer' bekend!

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers