Martine Jonckheere valt af voor grote finale

zaterdag 31 mei 2008

Woensdagavond dansten de drie overgebleven kandidaten bijna allemaal even goed. Het werd nu helemaal spannend want slechts één van hen zou vrijdag niet in de allerlaatste dance-off staan. Tiany Kiriloff en Martine Jonckheere namen het in de dance-off tegen elkaar op en het was Martine Jonckheere die net voor de finale moest afhaken.

Vori

ge week vrijdag was de top drie van 'Sterren op de Dansvloer' bekend! Antony Arandia, Martine Jonckheere en Tiany Kiriloff gingen samen door naar de volgende ronde. Woensdag deden ze alle drie hun uiterste best want zij wisten heel goed dat er nog één iemand moest afvallen net voor de finale.

Antony Arandia is niet alleen de publiekslieveling, hij weet ook keer op keer de jury te bekoren. Dat was deze week niet anders. Hij zette een mooie prestatie neer en kreeg de hoogste score van de jury. Ook Martine Jonckheere en Tiany Kiriloff dansten zeer goed.

Nadat de jury punten gegeven had aan de drie laatste deelnemers was het aan de kijkers. Zij beslisten mee wie er vrijdag in de dance-off stond. Antony Arandia mocht al meteen op beide oren slapen en was rechtstreeks geplaatst voor de finale. Hij deed dit zonder ooit in de dance-off te staan, toch een mooie prestatie. De dance-off ging dus tussen Martine Jonckheere en Tiany Kiriloff. Tiany stond daar al voor de derde keer, Martine voor de eerste. De jury koos er toch voor om Tiany te laten doorgaan hoewel ze Martine prezen voor haar mooie parcours doorheen de wedstrijd.

Volgende week weten we wie de winnaar is van 'Sterren op de Dansvloer'.

'Sterren op de Dansvloer': wie wint de finale? Tiany of Antony? Stem in onze poll!

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers