Martine Prenen heeft weer vast werk

donderdag 29 maart 2007

Martine Prenen gaat vanaf 2 april een dagelijks cultuurmagazine presenteren op Exqi, de Vlaamse digitale cultuurzender van het mediabedrijf 1080.

D


e voormalige 'Rode Loper'-presentatrice zal er het cultuurmagazine 'De Verbeelding' presenteren. Ze zal tevens diepte-interviews met grote namen uit de cultuurwereld voor haar rekening nemen. De hoofdredacteur van Exqi, Chris Michel, geeft een woordje uitleg: 'Exqi is geen elitaire zender, we richten ons zowel tot de cultuurleken als tot de echte cultuurconsumenten. Martines profiel past daar perfect in.'

De VRT besliste eind december 2006 om het contract met Martine Prenen niet te verlengen. Dit heeft echter enkel in het voordeel van La Prenen gespeeld. Zo werd ze onder andere ook al gevraagd om in de jury van het VT4-programma 'Supertalent In Vlaanderen' te zetelen. Martine Prenen is dus duidelijk nog niet uitgeblust.

Bron: De Standaard

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers