Mathias en Staf aan de slag in Nederland

vrijdag 21 februari 2020

Binnenkort maakt Nederland kennis met de broertjes Coppens. Mathias en Staf gaan een Nederlandse versie maken van het populaire VTM-programma 'Code van Coppens'.

In 'Code van Coppens' sluiten Mathias en Staf bekende duo's op in een wetenschappelijke 'escape room'. De experimenten die zij tegenkomen worden nadien in de studio uitgelegd door een expert. Het eerste seizoen werd afgelopen najaar druk bekeken op VTM.

En dat is ook mediatycoon John de Mol, de bedenker van o.a. 'Big Brother' en 'The Voice' niet ontgaan. Zijn bedrijf, Talpa, heeft de rechten gekocht van 'Code van Coppens'. Maar daar blijft het niet bij. De broers zijn ook gevraagd om de Nederlandse versie te presenteren.

Wanneer televisiekijkend Nederland zal kennismaken met Staf en Mathias is nog niet bekend.

Bron: HLN.be


Zo krijg je elke dag meer tv-nieuws! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Lees ook:
Staf Coppens zoekt publiek voor 'Dat Belooft Voor Later'
Koen, Valerie, Sean en Laura doen van 'prison break' in 'Code van Coppens'
Wie kraakt 'De Code van Coppens'?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers