Meer dan 10.000 bezoekers voor tweede anne's Familiedag

maandag 11 juli 2011

Voor het tweede jaar op rij organiseerde anne, de digitale muziekzender op BelgacomTV, samen met Bobbejaanland de anne familiedag. Een uniek evenement waarbij muziek, artiesten en het plezier van een pretpark worden samengebracht. De hele dag kon je genieten van concerten in het park, signeersessies van meer dan 42 artiesten en een photobooth waar je meteen een foto van jezelf met je favoriete artiest kon meenemen.

De opkomst was een schot in de roos. Maar liefst 10.000 mensen kwamen langs op de anne familiedag. 'Ik ben zeer blij dat mensen zo massaal langskomen. Het is een event waar we de artiesten en de fans samen willen brengen. Ze de kans geven om rustig een handtekening te vragen, een geschenkje te geven, een babbeltje te slaan of om samen op de foto te gaan. Eén keer per jaar vragen we de artiesten vrijblijvend langs te komen in het park. Iedereen is welkom. En je ziet dat deze artiesten begaan zijn met hun fans. Na 'anne komt naar je toe', onze zomertour en 'anne presenteert: de Idolen', leggen we de agenda’s bij elkaar om een datum te prikken voor editie 2012!', aldus anne station manager Krijn Jonckheere.


Ook deze editie was voor Bobbejaanland een absolute schot in de roos, het is duidelijk dat dit muziekfestijn samen met ons uitgebreid attractie aanbod voor jong en oud, een ideale combinatie is voor een dag vol plezier. 'Het doet ons deugd om duizenden mensen een super 'plezante' dag te zien beleven in ons park, in het bijzijn van hun idolen. Een bezoek aan ’t Plezantste Land blijft deze zomer, met onze 50ste verjaardag en gloednieuwe spinning coaster DIZZ, hoog op het verlanglijstje staan van vele families. Bobbejaanland leeft meer dan ooit. Ook wij kijken met plezier uit naar de anne familiedag 2012!', aldus Bobbejaanland promotion manager David Stuyck.

De roep naar een nieuwe editie komt ook van de vele fans, die massaal hadden afgesproken deze vraag in de anne mailbox te droppen. Backstageverslagen van de familiedag zie je binnenkort in 'Coupe Soleil', het zomermagazine op anne en op anne.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers