Meer dan 5000 verkochte tickets Rode Neuzen Dag XL: Koen & Jonas presenteren Qmusic-ochtendshow

maandag 30 september 2019

Koen Wauters en Jonas Van Geel presenteren binnenkort een dag de ochtendshow van Qmusic. Dat doen de twee Rode Neuzen Dag-ambassadeurs naar aanleiding van de weddenschap die ze vorige week maakten met het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck.

Koen en Jonas trapten vorige week de ticketverkoop van Rode Neuzen Dag XL op gang, op vrijdag 29 november in het Sportpaleis. Ze plakten er een challenge aan vast: als er 5000 tickets binnen de week de deur uit waren, presenteren ze een dag de Qmusic-ochtendshow in plaats van Sam, Inge en Wim.


Het ochtendtrio belde Koen op om te horen of de challenge gelukt is: 'Jullie hebben een extra vrije ochtend', lachte Koen. 'Er zijn ruim meer dan 5000 tickets verkocht. Dat is super plezant, maar we hebben natuurlijk nog een lange weg te gaan om het Sportpaleis volledig uit te verkopen. Goed begonnen is half gewonnen! En wat de ochtendshow betreft: Jonas en ik zijn al volop aan het brainstormen wat jullie in return mogen doen, hé. We kijken ernaar uit.'

Met Rode Neuzen Dag XL op vrijdag 29 november in het Sportpaleis in Antwerpen wil Qmusic alle actievoerders van Rode Neuzen Dag bedanken met een groot muzikaal feest. Samen met Koen, Jonas en tal van nationale en internationale artiesten palmt de radiozender het Sportpaleis in. Tickets voor Rode Neuzen Dag XL op 29 november zijn nog steeds te koop via Qmusic.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers