MENT TV gaat 2011 vol vertrouwen tegemoet

dinsdag 23 november 2010

Op 4 januari 2011 bestaat MENT TV 1 jaar. De MENT-programma's zie je sinds begin dit jaar 8 uur per dag samen met deze van Stories op Kanaal 40 van Telenet Digital TV, ondermeer in prime time om 20.00 en 22.00 uur.

MENT bouwde voor de exploitatie van z’n activiteiten een gloednieuw mediagebouw in Gent en focust resoluut op Vlaamse muziek en Vlaams entertainment.


Magali Sibille, MENT: 'We maken nu volop nieuwe videoclips met tal van Vlaamse artiesten. De uitdaging die we op ons nemen, is Vlaamse muziek op een toffe kwalitatieve manier brengen samen met actueel showbizznieuws en entertainende babbels met bekend Vlaanderen. Er worden bijzonder weinig Vlaamse muziekclips gemaakt, daarom werken we nu volop aan die contentopbouw. Die verloopt volgens plan. Woensdag starten we met een eerste opnames van het 'MENT Muziek Café' waarbij we met een pak artiesten in een goednieuwe studio clips gaan produceren. 10 a 15 keer per jaar plannen we een dergelijke opnamesessie. De setting is deze van een discotheek met ledwalls, alle mogelijke licht en effecten. Het is de kwaliteitsstap die we moeten zetten, een versnelling hoger, om Vlaamse muziek op topniveau in beeld te brengen. We hebben een contentopbouwplan dat op 1 april 2011 volwaardig moet uitgerold zijn. Vanaf dat ogenblik produceren we dan telkens de nieuw uitkomende Vlaamse nummers.'

Marc Hallez, MENT: 'We werken in een duidelijke nichemarkt met een zeer ruim doelpubliek. In 2011 zullen we het MENT-product stelselmatig verder in de markt zetten. De 'biotoop' wordt gecreëerd waarbinnen ook event–organisatoren zich thuis voelen. Onze doelgroep is perfect die van hen.'

In 2011 zal MENT TV zijn promotionele steun verlenen aan 100 events in Vlaanderen en Brussel. Events die passen binnen de core business, Vlaamse muziek, populair theater... Kortom 'Muziek en ENTertainment', de woorden die meteen ook de letterafkorting MENT vormen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers