Miguel Wiels en Axana Ceulemans in jury 'K2 zoekt K3'

dinsdag 16 juni 2009

De zoektocht naar een nieuw lid van K3 is volop aan de gang. Eerder deze maand werden de inschrijvingen afgesloten. Er hebben zich in totaal meer dan 4000 kandidaten tussen de 18 en 40 jaar aangemeld. Vandaag zijn de eerste kandidates in Nederland met de audities begonnen in Ahoy.

Volg

ende week, op dinsdag 23 juni, zijn de Vlaamse kandidates aan de beurt. Dan kunnen zij auditie doen in het Antwerpse Sportpaleis. De K2 zoekt K3-jury 'zetelt' vandaag dus voor het eerst. Aan K3-tekstschrijver Miguel Wiels en K3-choreografe Axana Ceulemans de zware taak om de komende weken een nieuwe zangeres te vinden om de immens populaire meidengroep K3 weer compleet te maken.

Bij deze zoektocht worden zij bijgestaan door de Nederlandse presentatrice Patty Brard en de Nederlandse choreograaf Marc Forno. Uiteraard volgen Karen en Kristel de audities en de verdere ontwikkelingen op de voet. Voor hen is het natuurlijk heel belangrijk dat het klikt met de nieuwe aanwinst in hun formatie.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers