Mike Verdrengh in film 'F.C. De Kampioenen'

vrijdag 5 april 2013

Het Laatste Nieuws schrijft vrijdag dat Mike Verdrengh (67) een hoofdrol gaat spelen in de bioscoopfilm van 'F.C. De Kampioenen'. De opnames van die film starten op 28 april in het zuiden van Frankrijk.

Mike Verdrengh is de laatste jaren weer volop aan het acteren. Zo was hij onlangs nog te zien in de Eén-serie 'Salamander' en daarvoor speelde hij in de VTM-reeks 'De Rodenburgs'. In de film van 'F.C. De Kampioenen' zal Verdrengh de rol spelen van Albert Tartuffe, de voorzitter van de voetbalploeg Saint Tin-Tin, waartegen de kampioenen een wedstrijd zullen spelen.


Voor Verdrengh is het zijn eerste grote comedyrol in zijn rijkgevulde carrière. Bij productiebedrijf Skyline Entertainment zijn ze dan ook heel blij met deze nieuwe naam op de castlijst. 'Na zijn formidabele prestatie in 'Salamander', hebben we Mike kunnen overtuigen om de antagonist van Boma te worden. Marijn en Mike hebben elkaar uiteraard al gezien en ik kan nu al met veel plezier melden dat het met die twee straks bingo zal zijn op het witte doek', aldus Eric Wirix van Skyline Entertainment in Het Laatste Nieuws.

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
Eén en Skyline nu écht klaar voor film 'F.C. De Kampioenen'

DOSSIER: 'F.C. De Kampioenen' - de film

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers