Miljoen klanten voor digitale tv van Telenet

dinsdag 27 april 2010

Meer dan één miljoen Vlaamse gezinnen kijken digitale televisie via Telenet. Dat blijkt uit de cijfers van het eerste kwartaal van 2010 die het Mechelse telecombedrijf gisteren bekend maakte.

Telenet had op het einde van het eerste kwartaal exact 1.065.000 digitale klanten. Volgens Telenet-topman Duco Sickinghe ligt de evolutie volledig in de lijn der verwachtingen. Tijdens het eerste kwartaal overtuigde Telenet 65.000 nieuwe klanten voor zijn digitale televisie. Daarnaast kende ook het klantenbestand van het internet (+34.000) en mobiele telefoons (+23.000) een grote groei.


Bron: De Standaard


Lees ook:
Nieuwe look van digimenu bij Telenet Digital TV
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers