Mobistar lanceert nieuwe tv-beleving

dinsdag 21 september 2010

Mobistar lanceert vandaag een nieuwe manier van tv kijken. Met Mobistar TV kiezen klanten zelf waar, wanneer en wat ze willen bekijken. Mobistar TV wordt, samen met mobiele en vaste telefonie, mobiel internet en ongelimiteerd vast internet, vanaf 8 oktober 2010 in alle Mobistar centers aangeboden in het 'Starpack' aan 55 euro per maand, installatie, huur van de livebox en decoder inbegrepen.

Mobistar ontwikkelde een complete tv-oplossing die verschillende beschikbare technologieën combineert. De innoverende tv-decoder is zeer flexibel gezien zowel satelliet~ (via DVB-S), digitale ether~ (DVB-T) als IPTV- televisiesignalen kunnen worden ontvangen. De satelliet staat vandaag garant voor de beste HD kwaliteit (Full HD 1080) en de beste 3D televisie-ervaring en biedt meer dan 500 tv- en radiokanalen. Via het internet heeft de klant toegang tot interactieve diensten (EPG) en inhoud op aanvraag (VOD). Dankzij het intelligente platform van Mobistar TV kunnen klanten hun favoriete programma’s bekijken, opnemen en beheren zowel op de tv als op ‘mobile devices’.

De klant kiest vanaf nu wat, waar en wanneer hij kijkt!

De klantvriendelijke interface van Mobistar TV biedt een unieke ervaring. Met de afstandsbediening of de smartphone (bvb. iPhone) kunnen klanten programma’s zoeken, opnemen, programmeren, bekijken of herbekijken, op het scherm van hun keuze wanneer ze dat wensen. De innovatieve tv-decoder/recorder beschikt over een uitneembare en verwisselbare harde schijf van 320 GB (200 uur) om programma’s op te nemen. Ideaal om een eigen bibliotheek aan te leggen.

De innovatieve tv-decoder laat Mobistar toe om van op afstand automatische software upgrades door te voeren. Op regelmatige tijdstippen zullen er nieuwe tv-functionaliteiten op het innoverende tv-platform toegevoegd worden.

Vanaf 8 oktober 2010 is Mobistar TV te verkrijgen in alle Mobistar centers en in de online shop. Mobistar TV wordt gebundeld met mobiele en vaste telefonie, mobiel internet en onbeperkt vast internet in het ‘Starpack’. Mobistar-klanten die kiezen voor dit pack betalen slechts 55 euro/maand en genieten van:

1.Een unieke SD/HD/3D tv-ervaring met meer dan 500 radio en tv-kanalen, satelliet, huur tv-decoder en installatie (waarde 120 euro) inbegrepen

2.Onbeperkt vast internet, huur livebox 2.0 inbegrepen (wifi en dlna compatibel)

3.Een mobiel internetabonnement voor 12 maanden, Internet Everywhere daily (abonnement van 5 euro/maand),(waarde 60 euro)

4. 40 uur bellen van vast naar vast anytime via VoIP

5. Gratis mobiel bellen met de optie ‘Mobistar-circles’, een besparing tot 30 % binnen het gezin.(waarde 72 euro)

Voor de activering van de televisiediensten wordt een eenmalige activeringskost van 50 euro aangerekend.

Met de lancering van Mobistar TV is Mobistar een volwaardige ‘quintuple play’-aanbieder op de Belgische residentiële markt.


Persbericht Mobistar TV
http://www.mobistar.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers