Muziekzender anne en Vlaamse artiesten in de bres voor Make-A-Wish

donderdag 1 september 2011

anne, de enige muziekzender die de klok rond muziek van bij ons brengt via Belgacom TV, blikt terug op een fantastische zomer. Reden genoeg dus om eruit te gaan met een feestje. Dat doet de zender op zaterdag 10 september met een unieke avondvullende anne showcase in 'Het Witte Paard' in Blankenberge.

In een spetterende show ontvangt anne tussen acht en middernacht deze artiesten: Dean, Kato, Liliane Saint-Pierre, TatYana Storm, Andrei Lugovski, Jeronimo en Yannick Bovy. Special guest is niemand minder dan de razend populaire Jacky Lafon! Binnenkort wordt nog een extra naam bekend gemaakt. Tickets zijn online te koop voor slechts € 10 via anne.be. De opbrengst gaat naar Make-A-Wish.



Lees ook:
Justine De Jonckheere en Dean zijn een (muzikaal) koppel!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers