Muziekzender anne stelt met trots nieuwkomer Noa voor

dinsdag 29 mei 2012

Anne, de digitale muziekzender die exclusief bij Belgacom TV te bekijken is, krijgt er een leading lady bij! Wie afgelopen zaterdag naar Dilsen‐Stokkem is afgezakt, kon haar daar al voor het eerst aan het werk zien bij de tweede 'anne komt naar je toe' van dit jaar. Opnieuw een kleine 4.000 toeschouwers stonden voor het anne podium voor het beste wat Vlaanderen muzikaal te bieden heeft. Noa presenteerde al mee, samen met Dean en Udo.

Na Gene Thomas, Dean, Udo, Jeroen, Christoff, Belle Perez en Maureen komt Noa de anne‐ploeg versterken. Noa gaat meteen aan de slag met twee eigen
projecten:

Kids Hits met Noa
Bij anne kon je al eerder terecht voor Kids Hits, maar vanaf de zomer zal dit een echt programma worden. Niet enkel clips dus, maar ook leuke momentjes waarin interactie met de kids mogelijk wordt. We gaan ook op stap doorheen Vlaanderen en Noa haalt de favorietjes van de kids voor de camera om hen aan de tand te voelen.

3 vrienden, 1 groep
anne start deze zomer een eigen boyband op. Kevin, Dean en Dennis zitten nu alvast in de studio voor de opname van hun eerste single die ze voorstellen op het anne verjaardagsfeest in Sint Niklaas voor een massa publiek. De realityploegen van anne volgen de jongens op de voet en Noa zal de afleveringen presenteren.
Dit programma zie je vanaf eind juni exclusief bij anne.

Krijn Jonckheere, Station Manager van anne: 'Noa is een zeer fijne persoonlijkheid. Ze straalt uit waar onze zender voor staat: een jonge spring in het veld die ‘Muziek van bij ons’ in het hart draagt. Zaterdag kwam ze kijken backstage bij anne komt naar je toe. Meteen ging ze al met Dean en Udo het podium op. Nadien lieten de bezoekers haar niet gaan zonder de nodige handtekeningen, foto’s of een babbeltje. Hoe ze omging met het publiek is mooi om te zien. Noa heeft bij anne een goede thuis gevonden, da’s alvast een zekerheid.'

Meer over Noa
Noa is een gedreven persoontje. Ze houdt van zingen en dansen. Ze bracht al een eigen full cd uit en ze stond al op festivals in binnen‐ en buitenland. Noa nam deel aan de zoektocht naar de opvolgster van Kathleen toen zij K3 verliet waar ze een verdiende tweede plaats behaalde. Televisie is helemaal haar ding en dat talent wil ze ten volle ontplooien bij anne.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers