Najaar op Q2: 'Absurdistan'

donderdag 24 augustus 2017

Dit najaar zendt Q2 het nieuwe humorprogramma 'Absurdistan' uit. Dat schrijft Het Nieuwsblad. In 'Absurdistan' leggen in totaal zes bekende vrouwen een probleem voor aan vier mannen.

De mannen zijn Bert Gabriëls, Jeron Dewulf, Thomas Smith en nieuwkomer Jeroen Baert. Bij de zes vrouwen die langskomen zitten ondermeer Leen Dendievel (Kaat uit 'Thuis'), Ann Tuts ('F.C. De Kampioenen') en Dina Tersago.


In 'Absurdistan' komen zij langs met een probleem waarop de vier mannen een oplossing proberen te vinden. En uiteraard, hoe absurder die oplossing is, hoe beter én hoe grappiger. Het is de dame in kwestie die besist wie ze het meest vindingrijk vindt.

'Absurdistan', vanaf maandag 4 september op Q2.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers