Najaar van VTM: 'Alloo Bij'

vrijdag 2 september 2016

'Mogen wij u de komende maanden lastigvallen?', die vraag stelde Luk Alloo in opdracht van VTM NIEUWS eerder dit jaar aan verschillende interessante Vlamingen, toppers die iedereen kent en die volop in de actualiteit staan.

Het resultaat is een eerste reeks 'Alloo Bij' met zes verrassende reportages rond onder andere Gert Verhulst, Pascale Naessens, Jan Mulder, Segio Herman.


Alloo volgt zijn gasten tijdens hun drukke werkdagen en loodst hen mee naar locaties die voor hen belangrijk zijn geweest. De reportagemaker speelt op de verrassing en doet alles om te prikkelen zodat hij bij zijn gasten mooie, onverwachte emoties op kan wekken, soms speels, soms gevoelig. Het resultaat zijn zes gevoelige portretten, die op een nooit geziene manier gemaakt werden.

Alloo en bekende Vlamingen is altijd een winnende combinatie geweest. Zijn grote doorbraak kwam er met het reportagemagazine 'Sterren en Kometen', later deed hij interviews in de talkshow 'AllooPraat'. Voor de openbare omroep maakte hij lange portretten in 'De Keuze van Alloo'. Vorig jaar volgde hij  voor VTM NIEUWS tijdens vier afleveringen zijn goede vriend en ex-baas Paul Jambers in 'Alloo bij Jambers'.

Volgens Kris Hoflack, Algemeen Hoofdredacteur VTM NIEUWS, zorgt Luk Alloo er altijd voor tv te maken die een tikje anders is dan wat je doorgaans te zien krijgt. In 'Alloo Bij' portretteert hij boeiende bekende Vlamingen zoals men we ze nog nooit gezien hebben en dat levert uiteraard fascinerende televisie op. Alloo maakt een soort televisie met steeds iets extra’s, zodat de kijker er graag naar kijkt en blijft kijken.

In de eerste aflevering maakt Alloo enkele trips met Gert Verhulst. Zoals naar zijn vroegere school en naar een vakantiehuisje in Essen waar hij als kleine jongen elke weekend met zijn ouders verbleef.

Alloo volgt Gert tijdens repetities met Will Tura, ter voorbereiding van een duet op de Antwerpse Grote Markt en in Plopsaland, waar Gert vijftig keer optreedt tijdens de zomermaanden.

'Alloo Bij', vanaf  dinsdag 6 september om 21.45 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
alloobij

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers