NASN en HUSTLER in het 'TV Vlaanderen Pluspakket'

dinsdag 30 oktober 2007

Dé sportzender bij uitstek NASN en ook de beroemde erotiekzender HUSTLER TV zijn binnenkort verkrijgbaar bij TV VLAANDEREN! Deze topzenders worden binnenkort toegevoegd aan het Pluspakket zonder dat de maandelijkse abonnementsprijs ervan verhoogd wordt.

N


ASN biedt de liefhebber alle Noord-Amerikaanse topsport waar hij maar van kan dromen, en HUSTLER TV staat dan weer garant voor topsport van een heel ander kaliber. Voor slechts 13,90€ per maand (incl.BTW) ontvangt u bij TV VLAANDEREN de 19 zenders van het Pluspakket en 36 zenders in het Basispakket.

NASN: Topsport bij TV Vlaanderen
Sportfanaten kunnen bij TV VLAANDEREN binnenkort via het Pluspakket genieten van the North American Sports Network, kortweg NASN. Het tv-station richt zich voor 100% op Noord-Amerikaanse topsporten, en dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. NASN zendt de sportprogramma's uit zoals kijkers in de USA die ook te zien krijgen, onverknipt en voorzien van de originele commentaar. Met de uitstraling van NASN voelt u zich LIVE in de USA of Canada. Op NASN kijkt u o.a. naar de NHL, NFL, NBA, World Series Baseball (Major League Baseball), NCCA Basketball, NCCA College Football UK en Arena and Canadian Football.

Do the HUSTLER
Steeds een stapje verder durven gaan, dat moet zowat het motto zijn geweest van de eigenzinnige Larry Flint. Zijn tijdschrift HUSTLER sloeg in als een bom in de adult business van de jaren '70. Ondanks tal van rechtzaken die keer op keer tegen de gewaagde inhoud van het blad werden aangespannen, is de naam HUSTLER ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de erotica wereld.

HUSTLER is zowat de grootste naam uit de Amerikaanse adult business, vooral bekend van het grensverleggende tijdschrift. Daarnaast verzorgt HUSTLER echter ook een eigen erotiekzender met de crème de la crème op het vlak van eroktiekfilms. HUSTLER TV brengt bovendien zowel films voor hem als voor haar, en durft al eens een stapje verder te gaan …

Abonnementsprijs PLUSPAKKET blijft ongewijzigd
TV VLAANDEREN houdt woord om tegen de laagste prijs de meeste zenders aan te bieden. De voorbije maanden werden 3 zenders (Het Gesprek, Classic FM en 4FM) zonder enige prijsverhoging toegevoegd aan het Basispakket. Ook nu versterkt TV VLAANDEREN het aanbod zonder abonnees op kosten te jagen. De jonge en dynamische provider van digitale televisie heeft momenteel meer dan 50.000 abonnees en gaat een stevig najaar tegemoet.

Daarnaast blijft één van de grote troeven van TV VLAANDEREN dat schotelkijken automatisch ook de ontvangst betekent van honderden zenders die ongecodeerd worden uitgezonden. Tot de zenders die men op die manier gratis kan ontvangen als aanvulling bij het abonnement behoren o.a. France24, Al Zajeera, Russia Today TV5Monde, Travel Channel en talrijke nationale omroepen uit heel Europa.

Persbericht TV Vlaanderen
http://www.tv-vlaanderen.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers