Nathalie Meskens kondigt eerste zwangerschap aan

maandag 14 oktober 2019

Nathalie Meskens en haar vriend Nadim verwachten hun eerste kindje. De 37-jarige presentatrice kondigde dit maandag zelf aan op Instagram.

Met een strandfoto waarbij het woord 'baby' in het zand staat geschreven kondigt Nathalie Meskens haar eerste zwangerschap aan. 'Je kan kopen, bidden, vechten of hard werken voor dingen in het leven... Maar de mooiste cadeau’s komen van Moeder Natuur', schrijft Nathalie bij de foto.


Meskens verklaarde deze zomer al dat ze heel gelukkig is met haar nieuwe vriend Nadim. Ze leerde de Libanese jongeman kennen in 2017, een jaar na de scheiding met acteur Jeroen Van Dyck. Volgens Meskens kan ze bij hem honderd procent zichzelf zijn: de toffe, plezante Nathalie maar ook de irritante en vermoeiende.

Het goede nieuws van de zwangerschap komt niet lang na de zwangerschapsaankondiging van goede vriendin Natalia. Ze zullen dus samen kunnen genieten van hun babybuikjes. Ook van andere vrienden en collega’s, zoals Hilde De Baerdemaeker en Tatyana Beloy, krijgt Meskens een pak felicitaties.

Hoe Nathalie nu haar opdracht voor het nieuwe programma 'Beat VTM' zal voltooien is nog onduidelijk. Ze koos voor apneuduiken: duiken zonder zuurstoffles, iets wat geen goed idee is voor een zwangere vrouw. 'We bekijken samen met de programmamakers hoe het verder zal gaan', laat VTM weten.

Bron: hln.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers