Nathalie Meskens met nieuw realityprogramma op VTM

donderdag 24 augustus 2017

Dit najaar presenteert Nathalie Meskens haar eerste realityprogramma op VTM. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. In het nieuwe programma volgt ze BV's tijdens 'hun laatste 24 uur op deze aarde'.

Nathalie Meskens gaat in haar nieuwe programma met een heel aantal BV's de laatste 24 uur van hun leven in. Maar laat die zakdoeken maar zitten, want het is niet de bedoeling dat er gerouwd wordt. Meskens valt per aflevering bij een BV binnen en meldt dat ze goed en slecht nieuws heeft. Het is de laatste 24 uur op aarde voor de BV in kwestie, maar als compensatie zal Nathalie dat laatste etmaal met hem of haar samen beleven. En wat dan volgt, is een heuse rollercoaster aan gebeurtenissen.


Meskens zegt in Het Laatste Nieuws dat ze de BV's contacteert met de vraag om 24 uur te blokkeren in hun agenda's. 'Meer informatie krijgen ze niet. Ik druk hen wel op het hart dat ze mij moeten vertrouwen.'

Meer details ongetwijfeld straks, na de najaarspresentatie.

Bron: hln.be

Volg TVvisie ook op Instagram.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers