National Geographic lanceert drie kanalen op Belgacom TV

donderdag 4 februari 2010

National Geographic Channels International zet haar uitbreiding voort in Europa met de lancering van haar televisiezenders in België via IPTV: National Geographic Channel (NGC), NGC HD en Nat Geo Wild HD. De drie kanalen zullen vanaf februari beschikbaar zijn via het IPTV-platform (digitale tv via internet) van Belgacom.

'We zijn zeer verheugd om onze aanwezigheid in België te vergroten met de lancering van drie kwalitatieve documentairezenders op Belgacom – twee van hen in high definition – die de voorspoedige ontwikkeling van onze organisatie vertegenwoordigt en de manier waarop we de meest geavanceerde audiovisuele technologieën integreren. Het merk National Geographic Channel is een premium tv-kanaal dat de kijkers de beste documentaire-content op televisie biedt', zegt Jesús Perezagua, President van FIC Europa.

De zenders NGC, NGC HD en Nat Geo Wild HD zijn 24 uur per dag op Belgacom te zien en brengen kwalitatieve documentaires die een unieke kijk op de wereld bieden. National Geographic Channel presenteert vernieuwende feitelijke programmering op het gebied van wetenschap, technologie, geschiedenis, onderzoek en natuur. Op de planning staan onder andere weer nieuwe afleveringen van de succesvolle series ‘Air Crash Investigation’ en ‘Megastructures’.

Nat Geo Wild HD staat wereldwijd bekend om de beste natuurprogramma’s en neemt kijkers mee op spannende reizen in een ongetemde wereld. De zender richt zich op de ongerepte schoonheid van onze planeet en laat het meest bijzondere dierenleven op aarde van dichtbij zien.


DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers