Nickelodeon Digitext voortaan ook via Belgacom TV

donderdag 13 augustus 2009

Kids die digitaal televisie kijken via Belgacom TV kunnen sinds kort kennis maken met Nickelodeon Digitext, de interactieve en digitale omgeving van kinderzender Nickelodeon. Eind vorig jaar werd Nickelodeon Digitext gelanceerd via het Telenet platform. Voortaan hebben nu ook de 589.000 Belgacom abonnees toegang. Nickelodeon Digitext is in het Nederlands en voortaan ook in het Frans beschikbaar.

N


ickelodeon Digitext is een gebruiksvriendelijke maar vooral veilige omgeving voor kinderen om hun eerste stappen te zetten binnen de interactieve digitale televisiewereld. Met Nickelodeon Digitext wil de kidszender de televisiebeleving van kinderen doortrekken naar een digitale en interactieve omgeving.

Door een eenvoudige druk op de rode knop van de digitale afstandsbediening kom je op de homepage van Nickelodeon Digitext terecht. Een kindvriendelijk menu leidt de kinderen vervolgens rond in de digitale wereld van hun favoriete kinderzender. De gekleurde knoppen van de afstandbediening maken het hen hierbij extra gemakkelijk.

Naast de wist-je-datjes en een overzicht van alle Nickelodeon evenementen, zorgen gratis wedstrijden voor extra interactief plezier. Bovendien biedt Nickelodeon Digitext de jonge digitale kijkers een te gekke game aan: Memory. Deze kan naar hartenlust helemaal gratis gespeeld worden!

Ook Nickelodeon Re:Play, het video-on-demand aanbod van Nickelodeon is via Nickelodeon Digitext toegankelijk. Hier kunnen topseries als SpongeBob Squarepants, Fairly Odd Parents, Avatar, Dora en natuurlijk ook de topper Het Huis Anubis, worden opgevraagd.


Lees ook:
'Geronimo Stilton' vanaf 21 september te zien op Nickelodeon

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers