Niels Destadsbader, Birgit Van Mol en Maarten Breckx presenteren de Gouden Schoen

dinsdag 8 januari 2019

Kleurt de Gouden Schoen voor de derde keer op rij blauw-zwart, na José Izquierdo en Ruud Vormer? En wie volgt Janice Cayman op als beste Belgische voetbalster? Dat komen voetballiefhebbers woensdag 16 januari te weten tijdens de uitreiking van de Gouden Schoen 2018.

De 65ste editie van de Gouden Schoen vindt plaats in het pop-uptheater in Puurs en is live te volgen bij VTM vanaf 21.15 uur en via de livestreams op VTMNIEUWS.be, HLN.be, op de facebookpagina van VTM en VTM NIEUWS vanaf 18.45 tot 19.30 uur.


VTM NIEUWS-anker Birgit Van Mol en haar collega Maarten Breckx krijgen dit jaar gezelschap van Niels Destadsbader. Niels maakt zijn jongensdroom waar en treedt naast de twee andere hosts als voetballiefhebber en rasechte entertainer in de Gouden Schoen-arena. Birgit begeeft zich in de zaal om interviews af te nemen met de aanwezigen. Maarten polst dan weer als dé voetbalkenner naar de verwachtingen bij de topfavorieten.

Zeven awards
In totaal worden maar liefst zeven prijzen uitgedeeld. Naast de Gouden Schoen voor de mannen, is er dit jaar opnieuw een Gouden Schoen voor de beste vrouwelijke voetbalster met de Belgische nationaliteit. Ook de Goal van het Jaar, Belofte van het Jaar, Doelman van het Jaar, Coach van het Jaar en Beste Belg in het Buitenland vallen in de prijzen. Zij krijgen hun award uit handen van enkele bekende namen uit het voetbalcircuit.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers