Niels Destadsbader en Miguel Wiels maken nieuwe 'Thuis'-song

dinsdag 4 juni 2019

Na de zomer komt 'Thuis' terug met een gloednieuwe generiek én song. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Niemand minder dan Miguel Wiels en Niels Destadsbader tekenen voor de nieuwe begintune die in het nieuwe seizoen vanaf 2 september te horen zal zijn.

Meteen erbij vertellen dat Niels Destadsbader het nieuwe lied van 'Thuis' niet zal inzingen. Hij heeft enkel meegewerkt aan het nummer. Wie het nummer dan wel zal inzingen, wordt later bekendgemaakt.


De huidige 'Thuis'-generiek loopt nu al vijf jaar en was dringend aan vervanging toe. 'Thuis'-producer Hans Roggen is alvast blij met het resultaat. 'We zijn heel blij met de samenwerking én het resultaat. De twee hebben een heel sterk nummer voorgesteld: het is zonnig, geeft goesting en het blijft hangen', zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Met de nieuwe generiek luidt 'Thuis' vanaf 2 september trouwens een jubileumjaar in. De Eén-soap is dan aan zijn 25ste seizoen toe. Maar eerst is er nog de finale van seizoen 24. Die wordt uitgezonden op vrijdag 28 juni.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers