Nieuw gezicht in 'Familie'

zondag 10 november 2019

Binnenkort maakt musicalactrice Ann Van den Broeck (43) haar debuut als Kathleen in 'Familie'. Voor de trouwe fans van de soap is ze alvast geen onbekende. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De kijkers van 'Spoorloos 88', de webreeks van Familie die deze zomer te zien was, maakten namelijk al kennis met een jongere versie van Kathleen en binnenkort is het personage dus ook te zien in de eigenlijke VTM-soap. 'Kathleen is een echte marketingspecialiste en zal haar kennis en vaardigheden inzetten in de brouwerij', klinkt het aan de Medialaan. Verdere details zijn nog niet bekend, behalve dat het over een gastrol van een paar maanden gaat.
Op de set van 'Familie' ontmoet Ann Van den Broeck Kürt Rogiers weer, met wie ze eerder een koppel speelde in de VTM-serie 'Spoed'.


Bron: Het Laatste Nieuws

#familie

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers