Nieuw HD-kanaal MTVN-HD beschikbaar bij TV Vlaanderen

zaterdag 21 maart 2009

Het gloednieuwe high definition muziek –en kidskanaal van MTV Networks, MTVN HD, is vanaf deze maand beschikbaar bij TV Vlaanderen. MTVN HD staat voor een krachtig muzikaal aanbod dat tijdens het weekend 's ochtends wordt aangevuld met de meest succesvolle Nickelodeon formats. De zender zal deel uitmaken van het HD-Pakket van Tv Vlaanderen.

M


TVN HD is het eerste wereldwijde HD-kanaal dat zowel muziek –als kinderprogramma's aanbiedt. Met MTVN HD keert MTV terug naar zijn roots. Het nieuwe 24 uur kanaal brengt het beste wat MTV voor muziekliefhebbers te bieden heeft, van de beste live muziek tot clips en documentaires en dat in een superieure beeld –en geluidskwaliteit.

De Amerikaanse Carmen Electra, Latijns-Amerikaans Francisco Ortiz en Britse Amy Perfect worden het gezicht van MTVN HD. Actrice en presentatrice Carmen Electra stelt elke dag de zestig bestverkochte platen voor. Latijns-Amerikaans MTV VJ Francisco Ortiz host de wekelijkse 'Top 20' en UK veejay Amy Perfect presenteert 'Uncompressed' waarin elke week een muzikaal thema centraal staat.

Op zaterdag en zondag staat de ochtend bij MTVN HD volledig in het teken van kinderentertainment. De muziek maakt dan even plaats voor de meest succesvolle Nickelodeon formats zoals 'SpongeBob Squarepants', 'Avatar', 'Jimmy Neutron', 'Tak & the Power of Juju' en 'Mr. Meaty' maar ook de live action 'Drake & Josh' komt aan bod.

MTVN HD is niet het enige HD-kanaal bij TV Vlaanderen. Naast de gratis zender Eén HD zijn ook National Geographic Channel HD, Discovery HD en Brava HDTV terug te vinden in het HD-Pakket.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers