Nieuw in 'De Buurtpolitie': Lisa Gerlo en Idalie Samad

zaterdag 17 augustus 2019

Er zijn weer twee nieuwe namen bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen van 'De Buurtpolitie'. Dat weet Het Laatste Nieuws.

In het volgende seizoen van 'De Buurtpolitie' duiken nieuwe namen op. Dat was al eerder bekend gemaakt. Eerder kon je al lezen dat Dempsey Hendrickx en Junes Lazaar binnenkort te zien zijn in de populaire VTM-reeks. En nu worden daar nog twee nieuwe namen aan toegevoegd.


De 23-jarige Idalie Samad en Lisa Gerlo (25) vervoegen de cast van 'De Buurtpolitie'. Die laatste is de zus van Juan Gerlo, die we kennen uit 'Ghost Rockers' (Ketnet). Ze acteert ook in 'Campus 12'. Idalie dook ook al op in 'Campus 12'.

LEES OOK: Een nieuwe lichting agenten bij 'De Buurtpolitie' dit najaar
LEES OOK: Junes Lazaar nieuwe agent bij 'De Buurtpolitie'

Lisa Gerlo zal Emma spelen, een criminologe die dolgraag rechercheur wil worden. Idalie Samad wordt in 'De Buurtpolitie' Nour, een aankomend undercoveragente.

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
Een nieuwe lichting agenten bij 'De Buurtpolitie' dit najaar
Junes Lazaar nieuwe agent bij 'De Buurtpolitie'

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers