Nieuw kookprogramma met Loïc Van Impe ook op RTL-TVI

maandag 19 augustus 2019

VTM pakt dit najaar uit met gloednieuwe tv-chef Loïc Van Impe. De jongeman treedt met 'Loïc: Zot van Koken' in de voetsporen van Sofie Dumont en Sandra Bekkari. En dat doet hij niet alleen op VTM. Want hij zal ook te zien zijn op de Waalse commerciële zender RTL-TVI.

In 'Zot van Koken' gaat Loïc Van Impe de uitdaging aan om iedere dag een smakelijk gerecht op het scherm. In zijn eigen, ongedwongen stijl zal hij elke vooravond zorgen voor een heus water-in-de-mond moment op VTM. En niet alleen op VTM. Het programma wordt telkens dubbel opgenomen. Eén keer in het Vlaams, voor VTM, en nog een keer in het Frans. Want 'Zot van Koken' wordt ook gemaakt voor RTL-TVI. De grootste commerciële zender in Franstalig België.


LEES OOK: Loïc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

Van Impe is al een aantal weken aan het opnemen en geeft toe dat het zwaar werken is, maar hij zegt ook dat hij enorm geniet van de uitdaging. Hij zegt dat het niet minder is dan een droom die uitkomt.

Een uitgebreide babbel met de jonge tv-chef lees je binnenkort op TVvisie.


Lees ook:
Loïc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers