Nieuw op njam!: 'De Smaaktoerist'

donderdag 17 augustus 2017

Vanaf vrijdag 25 augustus neemt Jeroen De Pauw je in het gloednieuwe programma 'De Smaaktoerist' op njam! mee op culinaire ontdekkingsreis in België.

Zijn neus leidt ons naar de lekkerste streekproducten, zijn oren naar de mooiste verhalen, zijn ogen naar onbekende pareltjes en zijn smaakpapillen naar het neusje van de zalm. De perfecte gids dus in eigen land. Hij toont je de schoonste plekjes en maakt op het einde van de dag met de lekkerste Belgische streekproducten een overheerlijk gerechtje klaar!



Van een lokaal biertje nippen, langs fantastische landschappen cruisen, stoppen bij plaatselijke producenten en koken met alle verzamelde schatten. Het kan allemaal op Belgische bodem! En toch klinkt het als vakantie, en ook als muziek in de oren van chef Jeroen De Pauw. Als toerist in eigen land gaat hij op zoek naar de beste smaken.

In 'De Smaaktoerist' kruipt Jeroen De Pauw op zijn brommer, op zoek naar lokale lekkernijen van eigen bodem, producten waar de Belg trots op mag zijn, want België bulkt van mooie verhalen van gepassioneerde streekproducenten en hun creaties.

'De Smaaktoerist', vanaf vrijdag 25 augustus om 16.45, 23.00 en zaterdag om 11.15 uur op njam!.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers