Nieuw op Play (More): 'On Becoming A God in Central Florida'

maandag 30 september 2019

Vanaf dinsdag 1 oktober gaat 'On Becoming A God in Central Florida' van start bij Play (en dus ook Play More) van Telenet.

'OBAG' speelt zich af in een dorpje nabij Orlando in het wonderlijke jaar 1992 en volgt Krystal Stubbs, gespeeld door Kirsten Dunst. Krystal werkt voor een minimumloon in een waterpark. Haar leven werd tot een puinhoop herleid dankzij het bijzonder louche piramidespel van Founders American Merchandise (FAM). Krystal werkt zich daarom op een even louche manier op in de rangen van het FAM en ontwikkelt een bijzondere relatie met een van de ’topspelers’, Cody (Théodore Pellerin). Haar nieuwe carrière en het FAM begint echter ook een invloed te hebben op haar naasten zoals haar vroegere baas Ernie (Mel Rodriguez) en diens vrouw Bets (Beth Ditto). Een donkere komedie die de ‘free enterprise’-cult onder de loep neemt en bovendien ge-co-produced werd door onder andere George Clooney.

Vanaf de nacht van 30 september op 1 oktober verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering van 'OBAG 'bij Play en Play More.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers