Nieuw op Play More: 'WATCHMEN'

zondag 20 oktober 2019

Op 21 oktober gaat de nieuwe HBO-serie 'WATCHMEN' in première op Play More. De titel 'Watchmen' doet allicht een belletje rinkelen aangezien in 1986 onder deze naam een legendarische twaalfdelige DC-comic verscheen.

Voor velen heeft 'Watchmen' een grote invloed gehad op het intussen waanzinnig populaire medium van de superheldencomics. In 2009 verscheen een filmadaptatie onder dezelfde naam.


HBO blijft bij deze adaptatie trouw aan de sfeer en de feeling die de originele bedenkers Moore en Gibbons creëerden. De superhelden uit Watchmen worden nog steeds bekeken als outlaws, opgejaagd en vogelvrij. Maar het verhaal zelf krijgt een modern tintje en werpt een frisse en originele blik in een hedendaagse setting.

'WATCHMEN' gaat in première in de nacht van zondag 20 op maandag 21 oktober op Play en dus ook Play More van Telenet. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers